Bob Dylan - Nashville Skyline

Release: 21-07-2022

Regular price € 99,99

Nashville Skyline is een album van Bob Dylan, uitgebracht in 2022. Nashville Skyline bevat onder andere de volgende nummers: “Girl From The North Country”, “To Be Alone With You”, “Country Pie”, “Tonight I'll Be Staying Here With You” en meer. Het album is een hoogwaardige singer-songwriter 2-LP.

- 1 -
1. Girl From the North Country
2. Nashville Skyline Rag
3. To Be Alone With You
4. I Threw It All Away
5. Peggy Day
- 2 -
1. Lay Lady Lay
2. One More Night
3. Tell Me That It Isn't True
4. Country Pie
5. Tonight I'll Be Staying Here With You