Bob Dylan - Bringing It All Back Home

Release: 08-04-2022

Regular price € 24,99

Bringing It All Back Home door Bob Dylan, uitgebracht op 7 april 2022. Deze versie van Bringing It All Back Home wordt geleverd als een 1xLP.

A1 Subterranean Homesick Blues 2:17
A2 She Belongs To Me 2:48
A3 Maggie's Farm 3:51
A4 Love Minus Zero / No Limit 2:47
A5 Outlaw Blues 3:00
A6 On The Road Again 2:30
A7 Bob Dylan's 115th Dream 6:29
B1 Mr. Tambourine Man 5:25
B2 Gates Of Eden 5:42
B3 It's Alright, Ma (I'm Only Bleeding) 7:30
B4 It's All Over Now, Baby Blue 4:13