Bob Dylan - Highway 61 Revisited

Release: 19-11-2015

Normale prijs € 24,99

Highway 61 Revisited is een album van Bob Dylan, uitgebracht in 2015. Highway 61 Revisited bevat onder andere de volgende nummers: “Like A Rolling Stone”, “Tombstone Blues”, “It Takes A Lot To Laugh, It Takes A Train To Cry”, “From A Buick 6” en meer. Het album is een hoogwaardige, mono rock LP.

1. Like a Rolling Stone
2. Tombstone Blues
3. It Takes a Lot To Laugh, It Takes a Train To Cry
4. From a Buick 6
5. Ballad of a Thin Man
6. Queen Jane Approximately
7. Highway '61 Revisited
8. Just Like Tom Thumb's Blues
9. Desolation Row