Jimi Hendrix - Electric Ladyland

Release: 01-10-2015

Regular price € 39,99

Electric Ladyland van Jimi Hendrix, uitgebracht op 1 oktober 2015, bevat de volgende nummers: "Crosstown Traffic", "Little Miss Strange", "Come On (let The Good Times Roll)", "Burning Of The Midnight Lamp" en meer. Deze versie van "Electric Ladyland" is beschikbaar als een 2xLP.

LP 1
1. ...and the Gods Made Love
2. Have You Ever Been (To Electric Ladyland)
3. Crosstown Traffic
4. Voodoo Chile
5. Little Miss Strange
6. Long Hot Summer Night
7. Come On (Let the Good Times Roll)
8. Gypsy Eyes
9. Burning of the Midnight Lamp

LP 2
1. Rainy Day, Dream Away
2. 1983...(A Merman I Should Turn To Be)
3. Moon, Turn the Tides...Gently Gently Away
4. Still Raining, Still Dreaming
5. House Burning Down
6. All Along the Watchtower
7. Voodoo Child (Slight Return)