Jimi Hendrix Experience - Axis: Bold As Love

Release: 23-11-2017

Regular price € 24,99

"Axis: Bold As Love" van Hendrix, Jimi, The Experience, uitgebracht op 23 november 2017, bevat de o.a. nummers zoals: "Spanish Castle Magic", "Ain't No Telling", "If 6 Was 9", "Castles Made Of Sand" en meer. Deze versie van "Axis: Bold As Love" is beschikbaar als een 1xLP.

1. Exp
2. Up From the Skies
3. Spanish Castle Magic
4. Wait Until Tomorrow
5. Ain't No Telling
6. Little Wing
7. If 6 Was 9
8. You Got Me Floatin'
9. Castles Made of Sand
10. She's So Fine
11. One Rainy Wish
12. Little Miss Lover
13. Bold As Love